Διαμορφώνουμε το μέλλον

Η εταιρεία μας βρίσκεται στην Κύπρο και ασχολείται με ποικίλες υπηρεσίες που σχετίζονται με την πληροφορική, γραφιστικά και διαφήμιση. 

Διαμορφώνουμε το μέλλον

Η εταιρεία μας βρίσκεται στην Κύπρο και ασχολείται με ποικίλες υπηρεσίες που σχετίζονται με την πληροφορική, γραφιστικά και διαφήμιση. 

Υπηρεσίες

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών σε επιχειρήσεις που μόλις ξεκινούν ή επεκτείνουν τη βάση πελατών τους και αυξάνουν τα έσοδά τους. Οποιοδήποτε πρόβλημα ψηφιακής συσκευής θέλετε να επιδιορθωθεί. Μπορούμε να βοηθήσουμε! Ρίξτε μια ματιά στις υπηρεσίες επισκευής ψηφιακών συσκευών μας για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι ακριβώς παρέχουμε και εάν ταιριάζει στις ανάγκες σας.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΏΝ

Οι εξυπηρετικοί, φιλικοί και πιστοποιημένοι τεχνικοί μας είναι έτοιμοι να φροντίσουν τον πολύτιμο υπολογιστή σας

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Δώστε μας την ευκαιρία να δημιουργήσουμε και να διαχειριστούμε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την επιχείρησή σας και να ξεκινήσουμε την ανάπτυξή σας.

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ

Έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε επαγγελματικές ιστοσελίδες όπως: στατικές, δυναμικές, ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου.

Πάνω από 3000 προϊόντα στο κατάστημά μας όπου μπορείτε να βρείτε και να αγοράσετε όλα τα αγαπημένα σας στις καλύτερες τιμές.

ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Μπορούμε να δημιουργήσουμε μοναδικά εταιρικά λογότυπα, brandbooks, flayers, business bards και πολλά άλλα.

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορούμε να φτιάξουμε για την εταιρεία σας διαφημιστικά banner στο Google, το YouTube, το Facebook, το Instagram και άλλα

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ

6 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

Το It Armenius είναι ένα κέντρο επισκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών με έδρα την Κύπρο. Επιδιορθώνουμε προβλήματα όλων των μεγάλων μάρκας υπολογιστών, φορητών υπολογιστών, smartphone, tablet και συσκευών κονσόλας παιχνιδιών. Παρέχουμε τις υπηρεσίες από καλά εκπαιδευμένο, επιδέξιο και φιλικό προσωπικό. Οι ικανότητές μας έχουν δοκιμαστεί όλα αυτά τα χρόνια.
Δεν είμαστε μόνο εδώ για να επισκευάσουμε τη συσκευή σας, αλλά και να βεβαιωθούμε ότι είστε ενημερωμένοι και άνετοι με την όλη διαδικασία. Θα σας κρατάμε ενήμερους και θα νιώθετε άνετα με τις υπηρεσίες μας.

ΚΑΛΕΣΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Στατιστικά

Έχουμε εμπειρία στις Υπηρεσίες πληροφορικής και τις επισκευές, έχουμε επιδιορθώσει με επιτυχία χιλιάδες συσκευές υπολογιστών τα τελευταία δύο χρόνια και ολοκληρώσαμε ακόμη περισσότερα έργα.

1
Επισκευές συσκευών
1
Κατασκευές ιστοσελίδων
1
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης
1
Γραφιστικά

Έχετε κάποια ερώτηση; Μη διστάσετε να ζητήσετε μια προσφορά